Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (2.88 secunde)
Pe Alina Bica! Asta apropo de cine ajunge sa reprezinte Romania in Consiliile Europene”. El s-a referit si la problema Sanatatii, adusa in discutie in textul motiunii:
Asteptam distribuitorii sa vina", a spus Alina M., vanzatoare intr-un magazin de cartier. Taxa pe viciu a fost stabilita la 200 de euro pe hectolitru la alcool si la zece euro pe mia de tigarete.
Apoi asteptam noile liste de preturi", a spus la randul sau Alina Sercau, vanzatoare la un chiosc. Aceleasi sortimente de tigari se puteau gasi ieri in magazine la preturi diferite, unii patroni profitand de informatiile din presa care anuntau scumpirea acestora ca urmare a introducerii taxei pe viciu.
La nivelul unui singur organizator, spre exemplu Stanley Bet, raportandu-ne la meciurile din Campionatul Mondial, incasarile si platile s-au situat pe acelasi nivel, aproximativ un milion de dolari, sustine Alina Pupaza, reprezentant al firmei.
Geo Popa Band, Mioritic, Danger, Alina Sorescu, Activ, Amadeus, Rodriguez - parada si recital de samba, iar Cargo va inchide spectacolul de sambata seara.
Cu siguranta, imi vor prinde bine si vara viitoare, mai ales daca-mi iau lucruri care-mi stau bine", a declarat Alina Sorescu, o tanara de 25 de ani.
Sunt insa si clienti nemultumiti de situatie", a afirmat Alina Dinu, vanzatoare la un magazin din Craiova. Pe langa faptul ca au parte de clienti nemultumiti, multi dintre acestia pleaca.
In functie de strategia de piata, vor fi insa adoptate anumite modificari, referitoare atat la avans, cat si la gradul de indatorare", a declarat Alina Bratescu, director comercial persoane fizice in cadrul BRD, Group Craiova.
AŸeful Serviciului Comunicare si Sisteme Informationale al ANSVSA, Alina Monea, ne-a declarat ca ouale nu trebuie cumparate decA¢t din spatii autorizate care au avizele si certificatele corespunzatoare.
As incerca insa sa ma angajez undeva unde as reusi sa am si carte de munca", a declarat Alina D., o craioveanca de 30 de ani.
Nu exista o data-limita pentru inscrieri, acestea se vor face pina la momentul cind se vor epuiza fondurile", ne-a declarat ieri directorul Oficiului Teritorial Galati, Alina Dimache.
Asa pot sa-mi iau azi pamantul, iar peste un an, cand mai am o suma de bani, sa incep constructia", a spus Alina G., o craioveanca de 30 de ani.
Noi acum vrem sa cumparam, la fel si populatia“, a relatat Alina T., o alta angajata din sistem. În Craiova, casele de schimb vindeau euro cu 3,280 lei si îl cumparau cu 3,255 lei, fluctuatiile fiind foarte mici între diferitele firme.
De asemenea, evenimentul va mai cuprinde si o serie de manifestari culturale si artistice cum ar fi spectacolul din seara ultimei zile a targului la care vor sustine recitaluri 3 Sud Est, Alina Sorescu, N&D, Tavi Colen, atmosfera de sarbatoare urmand sa se incheie apoteotic printr-un foc de artificii.
Nu m-am interesat, stiu însa ca este obligatoriu“, a declarat Alina Florea, de 25 de ani. De fapt, întrebati daca si-au ales deja un fond sau altul de pensii, unii craioveni au dat un raspuns cât se poate de sec:
Alina Giurea, presedintele Pambac Bacau, afirma, la randul sau, ca suspendarea taxelor de import ar putea fi urmata de ieftinirea graului, resimtita si in pretul painii, care ar putea scadea sau macar mentine la nivelul actual.
In Galati au fost inregistrate pana acum cateva produse traditionale cum ar fi produsele legumicole realizate de Contec Tecuci sau braga Alina, o prezenta timida pe piata de specialitate, dar producatorii agricoli abia incep sa se familiarizeze cu aceste notiuni.
Mi-e teama de agentii, deoarece am avut o prietena care a avut o experienta neplacuta si nu vreau sa patesc la fel", a explicat Alina Dan, de 40 de ani.
Normal ca este avantajos pentru ca, daca vinzi la liber catre magazine, poate nu ajungi la cifra de afaceri dorita într-un an", a precizat Alina Bulumaci, reprezentanta firmei Senata Company SRL, clienta de patru ani a BRM.
Normal ca este avantajos pentru ca, daca vinzi la liber catre magazine, poate nu ajungi la cifra de afaceri dorita într-un an", a precizat Alina Bulumaci, reprezentanta firmei Senata Company SRL, clienta de patru ani a BRM.
google-analytics.com